Knjiga Utisaka

 • Mirela Spagović, YU ROHE doo, Bul. Franše D' Eperea bb, Beograd
  "Uvek profesionalni i uvek tačni i kada mi to nismo. Hvala na uspešnoj saradnji, a pre svega na razumevanju. Iskrena preporuka svim potencijalnim korisnicima."
  Mirela Spagović, YU ROHE doo, Bul. Franše D' Eperea bb, Beograd
 • Dejan SLAVULJ, ARMONT SP
  "Svaki početak je težak, ali ne i naš, jer smo od samog početka uz sebe imali BEOKRAN. Od tada svi naši uspesi su i uspesi BEOKRAN-a. BEOKRAN je deo ARMONT SP-a. Kvalitetno, brzo i na vreme. Samo to nas sve zajedno čini najboljima"
 • Janez Jeraj, DVIG d.o.o. Slovenia
  "Super dizalice, super sajt. Tako dalje, i da još nesto napravimo skupa kad ćemo trebat pomoć. Bravo."
  Janez Jeraj, DVIG d.o.o. Slovenia
  http://www.dvig.si/
 • Branko Butala, Ploj d.o.o., Maribor
  "Sve najbolje za najboljeg u regiji i u buduće"
 • Nenad Vlašić, Vlašić Kran Komerc d.o.o.
  Sve pohvale i pozdrav dragom kolegi. Samo napred!"
  Nenad Vlašić, Vlašić Kran Komerc d.o.o.
 • Mucić Bojan, Yachting doo
  "Pravi profesionalci, pozdrav iz marine"
  Mucić Bojan, Yachting doo
 • Milan Prvulović, SCHWEISSTECHNIK d.o.o.
  "Šećerana SUNOKO Pećinci. Profesionalan pristup, preciznost i tačnost... svaka čast"
 • Petar Đurić, BN BOS COMPANY doo Beograd
  "Ugodno sam iznenađen vašom prezentacijom. Ovim samo potvrđujete vašu profesionalnost. Imate sjajnu i izvjesnu budućnost. Jedino što vam nedostaje u prezentaciji su fotografije sa gradilišta TC BN BOS u Zemunu."
 • Miloš
  "Iz objektivhih razloga nisam u mogućnosti da se predstavim jer moje preduzeće koristi usluge i drugih preduzeća iz ove oblasti, ali ne mogu da ne konstatujem da je vaša firma jedna od najboljih i najprofesionalnijih sa kojom sam do sada radio. Imate odlične dizalice, odlične rukovaoce i naravno odličnu web prezentaciju. U potpunosti se slažem sa ostalim komentarima i utiscima."
  Miloš
 • Vlada Bondžić, B&D d.o.o Aleksandrovac
  "Prezentacija je odlicno odradjena. Sto se tice saradnje sa Vama ocena je 10.Nastavicemo i dalje da saradjujemo,jer smo uvideli da posedujete kvalitet za zahtevne poslove. Srdacan pozdrav, Vlada Bondzic"
  Vlada Bondžić, B&D d.o.o Aleksandrovac
 • Goran Krstović, D.S. Inženjering d.o.o.
  "Brz, efikasan i pouzdan tim profesionalno osposobljenih ljudi čini spoj koji koji mi liči na buduću ozbiljnu evropsku kompaniju. Puno uspeha u daljem radu."
  Goran Krstović, D.S. Inženjering d.o.o.
 • Života Stojčić, pom. direktora Sektora teh. i log. Galenika a.d.
  "Profesionalizam, stručnost, doslednost i realan tržišni nastup su temeljne karakteristike koje preporučuju ovu Kuću. Upravo završeni posao Vas je stavio u red standardnih Galenikinih dobavljača sa kojima ćemo, na naše veliko zadovoljstvo, sarađivati i u narednim vremenima. Vama i zaposlenima želim puno zdravlja i poslovnog uspeha u Novoj 2012. godini."
  Života Stojčić, pom. direktora Sektora teh. i log. Galenika a.d.
 • Petar Sudzum
  "Nemam običaj da ostavljam komentare na netu, ali u ovom slučaju moram napraviti izuzetak i istaći da je Beokran jedna od najprofesionalnijih kompanija sa kojom sam do sada sarađivao. Ono sto je retkost danas njih krasi OBEĆANO - ODRAĐENO i sve u dogovoreno vreme. Pohvalio bih sve zaposlene u toj firmi koji poseduju i pokazuju visoki nivo profesionalizma na terenu. Veliki pozdrav, Petar"
  Petar Sudzum
  Roaming Networks d.o.o
 • Mladen Mrdja, Framaco International ogranak Beograd
  "Oko 1100 dana, skoro pa danonocnog rada sa minimum jednom dizalicom, po svim vremenskim uslovima, leti i zimi, sa timom profesionalnih dizalicara BEOKRAN je pokazao da je jedna od najvalidinjih kompanija na ovim prostorima. U ime firme FRAMACO INTERNATIONAL zelim vam sto vise uspeha u daljem radu. Hvala na strpljenju tokom protekle tri godine i nadam se da cemo uspesno saradjivati i u blizoj buducnosti."
 • Enis Buka, Framaco International ogranak Beograd
  "We had very much great cooperation with BEOKRAN as the main contractor of new embassy compound. They have been great reliable subcontractor and they been a part of the success of this project."